GRATIS E-BOOK

VAN ‘IK DOE MAAR WAT’ NAAR STRUCTUREEL  NIEUWE KLANTEN

Heb jij een eigen bedrijf waarbij je jouw klanten helpt met jouw kennis of je diensten? Ben je bijvoorbeeld coach, therapeut, adviseur? En heb je al wel (wat) klanten maar loopt het nog niet over? En wil je echt wel van alles doen maar weet je niet goed waar te beginnen? Of wat nu de juiste acties zijn? Download dan hieronder mijn gratis e-book ‘In 6 stappen meer (leuke) klanten en een goed belegde boterham. 

Want jij bent ambitieus en wilt meer. Vooral meer mensen helpen, maar meer omzet zou heel welkom zijn. Want met meer omzet kun je zelf niet alleen lekkerder leven, maar kun je ook nóg meer mensen helpen. Die omzet is hard nodig, want zonder omzet moet je op een gegeven moment zelfs afscheid nemen van je eigen bedrijf…

Er MOET dus iets gebeuren. Maar marketing & verkoop… brrr niks voor jou. Moet je ineens héél zichtbaar zijn op social media. Video’s maken 😱. Technische dingen doen voor je site. Netwerken… Jij bent supergoed in je eigen vak maar van deze skills heb je eigenlijk geen kaas gegeten. Wat nu? Hoe kun jij toch meer klanten aantrekken, meer omzet krijgen, maar dan wel op een fijne manier? Het kan. Gewoon stap voor stap.

In dit e-book ontdek je:

Hoe jij je eigen succes saboteert en hoe je dat omdraait.

Welke keuzes jij kunt maken om het jezelf veel makkelijker te maken.

Hoe jij simpeler kunt werken en toch meer omzet genereert.

Hoe je dit stap voor stap doet.

Dat marketing niet hetzelfde is als opdringerige verkoop.

Femke van Houwelingen

Alwéér een gratis e-book?

Je hebt al zó veel e-books voorbij zien komen. Met beloftes over hoe je in 6 maanden naar een ton omzet kunt. Hoe je in een paar stappen heel veel geld verdient. Hoe je je bedrijf snel helemaal kunt automatiseren zodat je niks meer hoeft te doen voor € 20.000,- per maand. Hier geloof jij niet in én het is ook niet echt jouw stijl.

Gelukkig maar, want het is ook niet mijn stijl. Het is namelijk niet waar. Zo makkelijk is het allemaal niet. Om een consistente, fijne omzet te hebben moet je echt wel hard werken. In actie komen. Het heet niet voor niets ‘werken’ zeg ik altijd maar. Soms moet je ook dingen doen die je niet zo leuk vindt.

Maar: in redelijk korte tijd de basis van je bedrijf stevig neerzetten en met je eigen marketing meer klanten aantrekken, is wél mogelijk. Dat is niet een kwestie van alleen maar hard werken, daar is slim werken voor nodig. Keuzes maken, daar vol vol gaan en niet meer alle kanten op slingeren. Een pad uitstippelen voor jezelf, zodat jij precies weet wat je moet doen om aan meer klanten te komen.

In dit e-book lees jij hoe je stap voor stap de basis van je bedrijf neerzet. En hoe je vervolgens met makkelijke marketing meer van je leukste klanten aantrekt. Marketing die bij joú past: niet ‘verkoperig’, schreeuwerig, ingewikkeld, duur of ‘pusherig’. Het kan. Echt waar. Ook voor jou.

Download je e-book

IN 6 STAPPEN MEER LEUKE KLANTEN EN EEN GOED BELEGDE BOTERHAM

In 6 stappen naar meer klanten en een goed belegde boterham

Van 'eigenlijk doe ik maar wat' en hopen op nieuwe klanten - naar structureel nieuwe én leuke klanten. Bevat veel praktische tips waar jij meteen mee aan de slag kunt!

Yes, jij krijgt 'm snel in je inbox!