Privacy & cookie Femke van Houwelingen

INLEIDING
www.femkevanhouwelingen.com, een website van Femke van Houwelingen, hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van bezoekers. Femke van Houwelingen verwerkt je persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daaromtrent stelt. In deze Privacy- en Cookieverklaring informeert Femke van Houwelingen je over de manier waarop Femke van Houwelingen je persoonsgegevens verwerkt en hoe je deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy- en Cookieverklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door Femke van Houwelingen worden aangeboden op femkevanhouwelingen.online. Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van je bij houd, neem dan contact met me op via femke@femkevanhouwelingen.com.

JE LAAT GEGEVENS ACHTER
Als je gebruik maakt van de website van Femke van Houwelingen en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat je gegevens achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op je computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat. Hieronder kun je lezen welke gegevens Femke van Houwelingen kan verzamelen, waarom ik dat doe en wat ik met die gegevens kunnen doen. Ook lees je welke cookies ik gebruik en waarom. Dit statement gaat over de hele website: het geldt dus voor bezoeken, maar bijvoorbeeld ook als je je aanmeldt voor een nieuwsbrief.

COOKIES DOOR FEMKE VAN HOUWELINGEN
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende je gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op je computer worden geplaatst. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van je browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij formulieren voor een nieuwsbrief of een embedded video.

COOKIES DOOR DERDEN
Bij het bezoeken van femkevanhouwelingen.com worden ook cookies geplaatst door derde partijen zoals:

Google Awords (t.b.v. relevante advertentiecampagnes en conversietracking)
Google Analytics (t.b.v. relevante advertentiecampagnes, het analyseren van bezoeken enverkeersbronnen en conversietracking)
Facebook, Instagram en LinkedIn (t.b.v. relevante advertentiecampagnes en conversietracking)
Mailblue (nieuwsbrief – t.b.v. het analyseren van bezoeken en verkeersbronnen en conversietracking)

HOE KOM IK AAN JOUW GEGEVENS?
Bij het bezoeken van femkevanhouwelingen.com worden ook cookies geplaatst door derde partijen zoals:

  • Navigatie door de website
  • Invullen van formulieren
  • Aanmelden nieuwsbrief

WAT DOE IK MET JOUW GEGEVENS?
Femke van Houwelingen bewaart en verwerkt je gegevens met de volgende doelen:

  • Verzamelen en analyseren van statistieken om de website te optimaliseren
  • Leveren van de diensten die je afneemt
  • Opbouwen van een contacthistorie

HOE BEVEILIG IK JOUW GEGEVENS?
Je gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Ik streef ernaar je gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en versleutelingsmethoden op te slaan en te verzenden.

MET WIE DEEL IK JOUW GEGEVENS?
Ik ga vertrouwelijk met jouw gegevens om. Ik zal je gegevens nooit verkopen aan andere partijen.

CONTACT, MAILING, RECLAME
Mocht je toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kan je altijd aangeven dat je niet meer wilt dat ik contact met je opneem. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

JONGER DAN 16 JAAR?
Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

INZICHT IN GEGEVENS
Je kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die Femke van Houwelingen over jou heeft. Je kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indien bij Femke van Houwelingen. Je kunt op basis van de uitkomsten Femke van Houwelingen ook verzoeken om je gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn.

CONTACTGEGEVENS
De website en de persoonsgegevens die je hier achterlaat worden beheerd door Femke van Houwelingen. Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kun je altijd contact opnemen via contact@FemkevanHouwelingen.nl

WEBSITES VAN DERDEN
Dit Privacy en Cookie Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) VOLDOET FEMKE VAN HOUWELINGEN AAN DE AVG?
Ja, Ik voldoe aan de nieuwe wetgeving. Zo heb ik een SSL-certificaat op de website, is de cookie- en privacymelding op de website aangepast, is inzichtelijk welke gegevens ik exact verwerk, via welke verwerkers en kan ik dit aantonen, aanpassen en op verzoek verwijderen.

ALGEMENE NAW- EN CONTACTGEGEVENS
Wanneer je contact met me opneemt via de website of ander kanaal, telefonisch contact met me opneemt en/of een overeenkomst met me aangaat worden onderstaande gegevens van je opgeslagen:

  • Bedrijfsnaam
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Domeinnaam

Deze gegevens gebruik ik om de overeenkomst tot stand te kunnen brengen, je mijn diensten te kunnen aanbieden en leveren en je te kunnen factureren. Om deze gegevens te kunnen verwerken gebruik ik enkel diensten van betrouwbare partners (subverwerkers) die hebben laten zien dat je gegevens veilig worden opgeslagen in Nederland.

WIJZIGINGEN PRIVACY STATEMENT
Femke van Houwelingen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy statement. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy statement regelmatig na te kijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd.

In 6 stappen naar meer klanten en een goed belegde boterham

Van 'eigenlijk doe ik maar wat' en hopen op nieuwe klanten - naar structureel nieuwe én leuke klanten. Bevat veel praktische tips waar jij meteen mee aan de slag kunt!

Yes, jij krijgt 'm snel in je inbox!