Early Bird deal nog geldig:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TEKSTEN SCHRIJVEN ALS EEN PRO

Van ’Ik verander in een saaie doos als ik ga schrijven’ naar ‘Yess ik knal die converterende teksten zo uit mijn toetsenbord!’

Leer schrijven als een creatieve copywriter: kort, bondig, aansprekend en exact zoals jij bent. Zodat jouw lezers niet kunnen wachten om op de knop te drukken en klant te worden bij je!

Heb jij inmiddels in de gaten dat goed teksten kunnen schrijven een onmisbare skill is voor je business? Teksten heb je namelijk nodig op je site, voor je e-mails en je socials. Maar mèèènnn wat een bevalling elke keer. Het lukt je gewoon niet om ‘even’ snel een goeie tekst te schrijven. Je teksten zijn te lang, te vaag en als je eerlijk bent behoorlijk saai. En dat is niet hoe jij bent! Bovendien kost het schrijven je heel veel tijd; hoe vaak jij wel niet tegen een knipperende cursor zit aan te kijken… Tijd die je ook aan leukere dingen had kunnen besteden. Het ergste: áls je er dan wat uit hebt weten te persen; twijfel je of het wel goed en aansprekend genoeg is en of het overbrengt wat jij wilt vertellen…. Help!

Tekstschrijver inhuren? Kan. Maar is best prijzig. En wat als je een nieuwe pagina wilt toevoegen op je site? Of een pagina wilt aanpassen? Verschillende stijlen lopen dan door elkaar heen. Bovendien wil je voorkomen dat je op je site een andere stijl hebt dan op je socials…

Checkerdecheck. Hoeveel vink jij er af?

Je schrijft wel teksten voor je site, e-mails en socials, maar het kan een enorme bevalling zijn. Zéker de teksten op je site – want wat moet waar en wat is ‘goed’?

De teksten op je site staan er dus ook al een tijdje. Maar je twijfelt of ze aansprekend genoeg zijn. Je vindt ze (te) lang en misschien niet duidelijk genoeg.

Je schrijft niet vaak een nieuwe pagina op je site. Dat is zoveel gedoe. Wel jammer, want je zou veel ‘sneller’ kunnen ondernemen als je gauw een nieuw aanbod op je site kunt gooien.

Je weet niet goed hoe je alles kunt vertellen en toch kort & bondig kunt blijven.

Je teksten weerspiegelen niet goed wie/hoe jij bent. Eerlijk gezegd verander je in een saaie doos als je gaat schrijven. 

Je weet wel wat je wilt vertellen… Maar niet HOE. Alleen beginnen is al lastig. Want hoe begin je met schrijven? En hoe structureer je? En wanneer is het ‘af’?

Het belangrijkste: je hebt niet het gevoel dat je teksten converterend zijn. Hoe kun je nou leuke teksten schrijven, die vertellen wat jij wilt en óók nog goed verkopen? Maar dan zonder irritant verkoperig te zijn natuurlijk.

Je kunt je erbij neerleggen dat je nou eenmaal geen goede schrijver bent. OF je maakt prioriteit van het leren van deze skill.

Think about it. Hoeveel makkelijker en succesvoller zou ondernemen worden voor je? Als je sneller content kunt maken. ‘Even’ gauw een salespage kunt schrijven voor een nieuw aanbod. Een nieuwsbrief in 15 min. de deur uit kunt doen wanneer je een ingeving hebt. Leuke, korte social mediaberichten kunt plaatsen. En wanneer al deze teksten ook nog beter converteren. Zodat jouw lezers klanten worden.

Een mooie bijkomstigheid: dit zou betekenen dat je geen tekstschrijver (meer) hoeft in te huren. Waar ik op zich niet tegen ben (ik was er zelf jarenlang één!), maar als ondernemer wil je graag flexibel zijn en regelmatig iets aan kunnen passen. Bovendien zou je dan eigenlijk voor al je teksten iemand moeten inhuren. Omdat je teksten anders niet op elkaar aansluiten. De tekst die jouw tekstschrijver schrijft heeft namelijk een andere stijl dan bijvoorbeeld de social mediaberichten die jij zelf schrijft. En daar haakt jouw potentiële klant op af… 

Wat mij betreft is tekstschrijven één van de belangrijkste skills die jij nodig hebt om lekker te kunnen ondernemen. Om moeitelozer content te maken en klanten aan te trekken. En nee ik heb het niet over perfect of foutloos schrijven. Ik heb het over concreter, spontaner en aansprekender schrijven. 

 

18

jaar ervaring in marketing & communicatie

9

jaar ervaring als zelfstandig ondernemer

100+

verschillende ondernemers geholpen

500+

uiteenlopende teksten geschreven voor ondernemers en bedrijven

Early Bird deal nog geldig:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Schrijven als een PRO: schrijftraining

€ 197,- (Early Bird)

Speciaal voor ondernemers die een dienst verkopen: coaches, (gezondheids)expert, adviseurs, trainers, cursusmakers. Het handigste is om de training te volgen aan de hand van een websitepagina (bijvoorbeeld salespage) die jij nu al hebt. Maar alle uitleg en tips zijn natuurlijk ook toepasbaar op andere teksten zoals e-mails, blogs en social mediaberichten. 

BONUS: persoonlijke feedback en suggesties voor jouw tekst!

Verschillende modules en uitlegvideo’s met duidelijke voorbeelden.

Praktische opdrachten om jouw tekst voor te bereiden en stap voor stap te verbeteren. Inclusief werkbladen.

Handige templates voor de belangrijkste pagina’s van je website zodat jij precies weet wat je waar schrijft.

Tekst-checklist voor naast je laptop. Alles afgevinkt? Tekst approved! ✔︎

Extra: 150 handige haakjes voor social media berichten (hoe begin je een post?)

Bonus 1: een intro op Chat GPT (wat is het, hoe werkt het, wat kun jij ermee?) + handige prompts (opdrachten voor Chat GPT)

Bonus 2: een intro op SEO (wat is het, hoe werkt het, wat kun jij ermee?) + checklist zelf aan de slag met SEO

Mega bonus: persoonlijke feedback en suggesties op 1 tekst naar keuze van een ervaren commercieel tekstschrijver

De cursus is beschikbaar vanaf 5 maart, jij kunt nu al meedoen aan deze Early Bird deal. Op 5 maart word jij dan meteen toegevoegd aan de cursus-omgeving.

Veelgestelde vragen

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo doen?

Ja, 100%. Je komt in een omgeving waar de modules en video’s voor je klaarstaan en je kunt aan de slag waar en wanneer je maar wilt. Je behoudt toegang tot de cursus zolang hij bestaat.

Ik ben (echt) niet goed in schrijven, weet je zeker dat ik het ook kan leren?

Ik ben ervan overtuigd! Goed schrijven heeft niet alleen met het schrijven te maken. Meer nog met wat je wilt vertellen. Heb je moeite met taal & grammatica? Daar heb je tegenwoordig verschillende hulpmiddelen voor zoals ChatGPT. In deze cursus krijg je daar uitleg over. 

Hoe werkt dat met de persoonlijke feedback op een tekst?

Het handigste is om de tips in de cursus toe te passen op een bestaande tekst van jou. Bijvoorbeeld een belangrijke salespage (aanbodpagina). Als jij denkt ‘dit is ‘m!’ dan mail je hem naar mij en krijg je binnen een week persoonlijke feedback in je mail. Je krijgt 1x uitgebreide feedback op 1 tekst.

Ik ben (nog) geen ondernemer. Is dit iets voor mij?

Wel als jij al weet wat je wilt gaan doen en wie jij wilt helpen. Heb je echt nog geen idee of alleen een vaag idee, dan wordt het erg moeilijk om concrete teksten te schrijven en zul je eerst met je basis aan de gang moeten. Check even of mijn marketingtraject iets is voor je, daarin gaan we daarmee uitgebreid aan de slag.

Ik heb (nog) geen website. Is deze cursus iets voor mij?

Zeker! Dan ga jij met jouw eerste teksten voor je website aan de slag aan de hand van deze cursus. Hoe heerlijk als je ze meteen goed hebt staan!

Kan ik de tips ook gebruiken voor blogs, e-mails en social media?

Jazeker. Je leert om te schrijven met een doel. Om kort & bondig te schrijven. Om concreet te zijn. Maar dan wel met je eigen sausje er overheen. Dit kun je natuurlijk gebruiken voor álle teksten die je schrijft. Ook de uitnodiging voor de buurt-BBQ 😉

In 6 stappen naar meer klanten en een goed belegde boterham

Van 'eigenlijk doe ik maar wat' en hopen op nieuwe klanten - naar structureel nieuwe én leuke klanten. Bevat veel praktische tips waar jij meteen mee aan de slag kunt!

Yes, jij krijgt 'm snel in je inbox!