Marketingbooster

Hét 1:1 marketingprogramma voor een stevige fundering en praktisch plan voor jouw bedrijf. Waardoor je precies weet met welke acties en hoé je dan precies klanten aantrekt.

In dit programma leer je stap voor stap hoe jij ervoor zorgt dat je (meer van) de allerleukste klanten aantrekt. Zodat je er een lekker inkomen uithaalt, niet hoeft te ‘leuren’ en klanten naar jou toekomen.

We gaan aan de slag met het kiezen van jouw droomklant, het neerzetten van een slim aanbod, het (laten) maken van een website, leren hoe je converterende teksten schrijft, zichtbaar zijn op social media, (starten met) e-mailmarketing en nog veel meer! En dat alles op een praktische manier, ik leg je dus ook systemen en software uit als je daar behoefte aan hebt.

Disclaimer: ik help je dus, maar je moet het wel zelf doen. Sommige dingen zullen 100% buiten je comfortzone liggen. Daar ligt de groei. En daar krijg je alle uitleg, begeleiding en tools voor die je nodig hebt.

Marketingbooster

Hét 1:1 marketingprogramma voor een stevige fundering en praktisch plan voor jouw bedrijf. Waardoor je precies weet met welke acties en hoé je dan precies klanten aantrekt.

In dit programma leer je stap voor stap hoe jij ervoor zorgt dat je (meer van) de allerleukste klanten aantrekt. Zodat je er een lekker inkomen uithaalt, niet hoeft te ‘leuren’ en klanten naar jou toekomen.

We gaan aan de slag met het kiezen van jouw droomklant, het neerzetten van een slim aanbod, het (laten) maken van een website, leren hoe je converterende teksten schrijft, zichtbaar zijn op social media, (starten met) e-mailmarketing en nog veel meer! En dat alles op een praktische manier, ik leg je dus ook systemen en software uit als je daar behoefte aan hebt.

Disclaimer: ik help je dus, maar je moet het wel zelf doen. Sommige dingen zullen 100% buiten je comfortzone liggen. Daar ligt de groei. En daar krijg je alle uitleg, begeleiding en tools voor die je nodig hebt.

Jij bent begonnen met ondernemen omdat je in loondienst werkte en dacht: dit kan anders; beter. Of je bent ervaringsdeskundige op bepaald gebied en dacht: hier wil ik meer mee doen! Hoe dan ook ben jij ondernemer geworden om andere mensen te helpen. En je bent ambitieus: je wilt zoveel mogelijk mensen helpen! Maar klanten staan helaas nog niet in rijen voor de deur. Terwijl jij daar hard voor werkt. Je twijfelt of je met de juiste dingen bezig bent. Hoe zorg je ervoor dat je makkelijk(er) nieuwe klanten aantrekt? Zonder ‘verkoperig’ gedoe? Maar op JOUW manier? En daar ook een goed inkomen mee verdient?

Als je eerlijk bent, is dit best herkenbaar voor jou:

Je hebt verschillende socials voor jouw bedrijf. Facebook, Instagram, LinkedIn.. Je doet daar wel wat mee, maar niet regelmatig. Het kost je veel tijd maar levert weinig reacties en nieuwe volgers op en al helemaal geen nieuwe klanten. Social media voelt als ‘dat MOET ik ook nog doen’.

Je weet dat je zichtbaar moet zijn. Maar dat vind je lastig. Wat moet je dan elke keer vertellen? Los daarvan weet je niet goed wat je moet doen om ook echt resultaat te halen uit je social media, eigenlijk doe je maar wat. En dan ook nog onregelmatig. En keiharde sales op je social media? Brrrr daar hou je al helemáál niet van.

Je bent soms best onzeker. Over je aanbod (zie je nou wel, dit werkt niet – ik verzin wat anders), je prijzen, wat je te vertellen hebt. Wie zit er nou op jou te wachten? En vinden ‘ze’ je niet heel opdringerig wanneer je jezelf veel laat zien en ook nog actief probeert te verkopen?

Je website is een worsteling. Je wilt veel vertellen maar daar wordt je site niet duidelijker van. Hoe krijg je alles op je website goed en duidelijk zodat al jouw klanten zich aangesproken voelen en ook nog met je willen werken? En dan hebben we het nog niet eens over de techniek; wat een gehannes! Dikke kans zelfs dat je na lancering nooit meer goed naar je website hebt gekeken.

Marketing? Klinkt in jouw oren eigenlijk als een ‘opdringerige’ manier om aan klanten te komen. Terwijl jij wilt dat klanten bij je komen omdat jij ze echt kunt helpen. Bovendien heb je marketingervaring nodig om het goed te doen, en dat heb jij niet. Dus goede marketing lijkt onhaalbaar, tenzij je het uitbesteedt. Maar dat ga je ook niet doen: veel te duur.

Je bent overweldigd door wat er allemaal op je afkomt bij het ondernemen. En hoe meer andere (succesvolle) ondernemers je ziet; hoe sterker dat gevoel wordt. Er is zo verschrikkelijk veel wat je nog niet weet of kunt. Eigenlijk wil je iemand die je er stap voor stap doorheen loost zodat je het wiel niet helemaal zelf hoeft uit te vinden.

Samen met Femke heb ik heel goed mijn droomklant gedefiniëerd en mijn aanbod versimpeld. Mijn nieuwe traject helpt mijn klanten écht van hun pijn af en ik had er in het traject met Femke al 2 verkocht. Direct mijn investering terugverdiend dus! Inmiddels loopt mijn traject als een tierelier, ook al is de prijs hoger dan ik ooit heb durven vragen. Heel blij dat ik dit gedaan heb!

Wies van Nuenen

rugpijnvrijmetwies.nl

Mijn traject met is nog niet eens afgelopen maar ik heb nu al zúlke stappen gezet! Doelgroep is helder, aanbod is duidelijk. Ik heb een fotoshoot gedaan (met een duidelijke briefing waar Femke een template voor heeft) en ik ben bezig met een huisstijl en teksten. Ook voor de teksten zijn templates en Femke geeft duidelijke feedback. Ook heel praktisch dus.

Petra Altenburg

gezondwerkenenleven.nl

Gun jezelf om te groeien van ‘ik doe eigenlijk maar wat’ naar een duidelijk plan met praktische hulp.

Go for it!

Hoe zou het zijn als jij een super goed lopende business hebt waarin je heel veel mensen kunt helpen? En een daarbij behorende goed gevulde bankrekening zodat je je leven kunt leven zoals jij dat wilt? Als klanten zich zélf bij je melden om met je samen te werken? Als je precies weet welke acties jij moet ondernemen om dit voor elkaar te krijgen? Als marketing & sales moeiteloos gaat en je er zelfs plezier in krijgt omdat het niet voélt als verkoop?

Ook jij kunt dit.

 

Het draait namelijk allemaal op een paar simpele stappen die jij moet nemen. In de goede volgorde. Met hulp. Samen lijken bergen namelijk veel minder hoog dan wanneer je er in je eentje voor staat. We zetten de basis van je bedrijf heel stevig en overzichtelijk neer. Zodat het dus helemaal niet meer moeilijk is om klanten aan te trekken en te verkopen.

Het is dus ook niet alleen kennis die je van me krijgt. Daar houden we meeste trainingen of trajecten op en dan denk jij ‘tja en wat nu’. Het omzetten van kennis naar concrete veranderingen is nu juist het meest moeilijk. Daarom gaan we samen (maar vooral jij😉) dingen DOEN:

Jouw ideale klant helemaal in kaart brengen, zodat je precies weet tegen wie je praat.

Jouw profiel op social media aanpassen zodat je een professionele uitstraling hebt. Ik help je met tekst en afbeelding(en).

Je website onderhanden nemen: we zetten een goede structuur neer en gaan aan de slag met de inhoud. Je krijgt templates en schrijftips voor de teksten en uitgebreide feedback. Jouw websitebouwer kan hem aanpassen, je doet het zelf of we zoeken iemand die dit voor jou kan doen.

De basis voor e-mailmarketing neerzetten zodat jij leads binnenkrijgt. Ik help je met een weggever (e-book bijvoorbeeld), software (praktische uitleg) en teksten.

Tijdens het traject meteen aan de slag met social media/content. Of je het nou eng vindt of niet 😉

En dit allemaal op de manier waar jij ok mee bent. Marketing is niet hetzelfde als jezelf opdringerig of oneerlijk verkopen. Maar zó’n duidelijk en overtuigend verhaal hebben, dat klanten graag door jou geholpen willen worden. Eerlijk en oprecht.

Dit levert het jou op:

Een vernieuwde website

Een supersterk profiel op je social media

Een héle duidelijke doelgroep (jouw ideale klant)

Een helder aanbod

Een plan van aanpak waardoor jij weet wat je moet doen om je klanten te bereiken

Inspiratie en concrete ideeën voor een heel jaar social media berichten en content op je site

De basis voor je e-mailmarketing; inclusief weggever en eerste automatische mails

Je weet precies wat je moet plaatsen en schrijven om je klant echt te raken

Schrijfskills! Het schrijven van pakkende teksten gaat je veel makkelijker af

Veel templates en tips die je elke keer weer kunt gebruiken bij het schrijven van teksten (bijvoorbeeld ‘Home’, ‘Over mij’ en een pagina met je aanbod erop) en social media berichten

Meer (ideale) klanten 😉

(Veel) meer omzet!

 

De investering voor dit 1:1 marketingtraject van 4 maanden
is € 1.950,- ex. BTW.

Dit 4-maanden traject is voor onderneemsters die bereid zijn te investeren omdat ze weten dat dit nodig is om een groeisprong te maken. Met alles wat jij tijdens dit traject leert en doét, maak je je bedrijf toekomstbestendig. De investering voor dit programma is €1.950,- ex. BTW. Je kunt ook in 2 (€975,- ex. BTW per termijn) of 6 (€325,- ex. BTW per termijn) maandtermijnen betalen. Als ondernemer krijg jij de BTW terug tijdens de aangifte omzetbelasting aan het einde van elk kwartaal.

Programma – onderdelen

1. JOUW IDEALE KLANT

Jij zou het liefst de hele wereld helpen. Maar dat gaat niet en is (marketingtechnisch) écht niet slim om te doen. Je leert alles over het hoe & waarom van een ideale klant. Je formuleert joúw ideale klant en kruip je in de huid van die persoon. Nu weet je precies tegen wie je moet praten

2. JOUW AANBOD

Hoe ‘slim’ is jouw aanbod (behandelingen, sessies, traject)? Je leert hoe een strategisch aanbod eruit ziet en gaat aan de slag met je eigen aanbod. Is dit handiger in te delen zodat het eenvoudiger wordt en je meer klanten kunt helpen?

3. WEBSITE + TEKSTEN

We nemen je website onder de loep! We bepalen hoe deze beter, duidelijker, slimmer en misschien eenvoudiger kan. Ik help je je site zelf aan te passen. Of we zorgen dat iemand anders het voor je doet. Met jouw website ga je nog (veel) meer klanten aantrekken.

4. SALESFUNNEL/KLANTREIS

Hoe zorg je voor een consistente stroom aan geïnteresseerde potentiële klanten? Ik leer je hoe een salesfunnel werkt (klinkt ‘verkoperiger’ dan het is, echt!) en we richten dit voor je in. Praktisch is dit meestal een e-book en een reeks aan automatische e-mails daarop volgend.

5. SOCIALS & CONTENT

Waar bevindt jouw ideale klant zich? En welke socials ga jij dan dus inzetten? Je weet op dit punt exact wie je ideale klant is, dus we gaan samen héél veel inspiratie opdoen en alles structureren. Hierna heb je echt voor een jaar aan ideeën.

(En tuurlijk, we kijken ook naar andere plekken waar jij moet zijn! Misschien zijn bepaalde (netwerk)events handig, kun je flyers ergens in een wachtkamer neerleggen, is het slim om ‘gewoon’ een aantal potentiële klanten te bellen, etc.)

6. BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN

Dit onderdeel komt niet aan het einde maar is verweven in alles. Welke verhalen vertel jij jezelf? ‘Klanten zitten niet op mij te wachten’, ‘Ik ga toch niet elke dag wat posten’, ‘Ik heb helemaal geen tijd & zin in social media’, ‘Mijn klanten willen niet vaak mail van mij ontvangen’, ‘Marketing is moeilijk en ‘pusherig’ en zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal niet waar en wil jij een succes maken van je bedrijf dan zul je deze overtuigingen moeten ombuigen. Vaak gebeurt dat al als je gewoon aan de slag gaat met alle onderdelen hiervoor!

Wanneer moet je deze 1 op 1 training NIET doen?

Je durft/wilt geen duidelijke keuzes maken

Je gaat lekker met je social media en je hebt geen nieuwe klanten nodig

Je wilt liever niet zichtbaar zijn

Je bent heel eigenwijs en laat niemand je vertellen over wat wel of niet slim is om te doen

Je hebt geen zin om ook écht zelf aan de bak te gaan met marketing

Je verwacht dat ik jouw marketing vóór jou ga doen

Je verwacht meteen honderden nieuwe volgers en nieuwe klanten

Je wilt lekker zelf blijven aanrommelen

De begeleiding

Dit traject duurt in totaal 16 weken. Hierin zien we elkaar 3x live (de eerste en laatste keer en ergens in het midden) en 5x via Zoom. Woon je niet in de buurt van Meppel dan doen we alles online. 

Mijn begeleiding bestaat niet alleen uit theorie en feedback op jouw acties. Zo kan ik meekijken en -helpen in het CMS van je website, in je e-mailprogramma (of we zetten deze samen op) of bijvoorbeeld Canva. Kortom: je krijgt dus 16 weken intensieve en praktische begeleiding.

Klaar d’r voor?

Je bent één stap verwijderd van een traject dat jouw bedrijf kan laten groeien. Dat JOU kan laten groeien. Zodat je niet meer hoeft te ‘hopen’ dat klanten naar je toekomen maar dat jij weet hoé je hier zelf voor zorgt. Niet alleen strategisch, maar ook praktisch. Zodat je niet meer wakker hoeft te liggen of je deze maand wel rondkomt. Zodat je je niet meer hoeft af te vragen of je toch niet beter (terug) in loondienst zult gaan. Eén stap om je bedrijf samen met mij anders vorm te geven. Voor meer klanten, meer omzet, maar ook meer plezier en meer rust in je bedrijf.

Ready? Kies hieronder een datum & tijdstip voor een matchgesprek. We bespreken wat voor bedrijf je precies hebt, wat je  wensen & doelen zijn en waar je tegenaan loopt. Ik leg je uit waar ik denk dat je kansen kunt pakken en of dit traject is wat jij nodig hebt om verder te komen. Je kunt me alle vragen stellen die je hebt tijdens deze zoom en uiteraard is het vrijblijvend. Klanten ‘overhalen’ is een strategie waar ik niet in geloof; dus we moeten van beide kanten een ‘yes let’s do this!’ gevoel hebben!

Veelgestelde vragen

Als ik me nu inschrijf, wanneer beginnen we dan?
Dat overleggen we samen! Het zou fijn zijn als we in een periode van 4 maanden lekker kunnen doorknallen (zonder lange vakantie tussendoor bijvoorbeeld), maar we kijken gewoon samen wat handig is. Je kunt sowieso op korte termijn instappen.
Ik twijfel of dit programma iets voor mij is?
Dan is de vraag natuurlijk: waarom twijfel je? Gaat het om de investering? Vraag je je af of het programma in jouw situatie de beste oplossing is? Plan gerust even een gratis zoomsessie in (via de roze knop), dan denk ik met je mee!
Ik heb (helemaal) geen marketingervaring, is dit iets voor mij?

Jazeker! Een goede marketingbasis neerzetten hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Het traject is helemaal op maat en ik neem je dus op jouw niveau stap voor stap mee in alles. Voorwaarde is wel dat jij wilt groeien en enhousiast bent om voor jou nieuwe dingen te doen.

Mag ik tussendoor vragen stellen?
Tuurlijk! Je hebt mijn nummer en e-mailadres 😉 Mocht het antwoord meer tijd nodig hebben dan nemen we het mee in een volgende sessie.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?
Marketing is niet iets wat ‘af’ kan zijn. Het is een doorlopend proces, en zijn doorlopende acties in jouw business. Zeker in deze 4 maanden waarbij we jouw marketing stevig neerzetten, ben je hier best veel tijd aan kwijt. Is het niet aan praktisch uitvoeren, dan is het wel aan nadenken over bijvoorbeeld je ideale klant of je aanbod. Reken erop dat je naast de sessies die we hebben, zelf een dag per week bezig bent met de zaken die we besproken hebben en de opdrachten.
Wanneer bespreken we acties en 'huiswerk' die uit de sessies zijn gekomen?
Ik werk met een Trello bord. Als jij bijvoorbeeld teksten af hebt, dan upload je ze en geef je me een seintje zodat ik voor onze volgende sessie feedback kan geven. Alle vragen die jij tussendoor hebt, kun je me gewoon via Voxer (soort Whatsapp) stellen. Ik beantwoord ze allemaal vrij snel (met tekst of ingesproken bericht)
Is het echt een persoonlijk programma?
Yes, het is geen groep en echt 1 op 1. De eerste sessie spreken we af in Meppel op mijn kantoor. De laatste en de ‘middelste’ ook. Toch fijn om elkaar in levende lijve te ontmoeten! De andere 6 sessies zijn online. De data overleggen we vooraf, want als jij meedoet dan maken we een eerste belafspraak om data met elkaar te plannen.
Hoe snel volgen de sessies elkaar op?
In principe doen we elke 2 weken 1 sessie. Mocht je een keer niet kunnen dan schuiven we het door. We ronden het programma in max. 5 maanden helemaal af.
Meppel is te ver voor mij, wat nu?
Dan kan ik me voorstellen dat je geen tijd of zin hebt om heen en weer te rijden. Maar geen probleem, dan doen we alle sessies gewoon online!

In 6 stappen naar meer klanten en een goed belegde boterham

Van 'eigenlijk doe ik maar wat' en hopen op nieuwe klanten - naar structureel nieuwe én leuke klanten. Bevat veel praktische tips waar jij meteen mee aan de slag kunt!

Yes, jij krijgt 'm snel in je inbox!